пʼятницю, 7 грудня 2018 р.

Нам не забути днів війни

Дуже швидко, мов весняні струмки, збігають роки. Квітнуть дерева, половіють хліба, приходять у світ нові покоління. Але не старіє, не зникає пам’ять про страшну війну. Вона живе у спогадах ветеранів, у книжках, у фільмах, у меморіальних монументах та цвинтарях, пильно дивиться на нас зі стендів музеїв. Цю мужню  величну пам’ять надійно оберігає народ, передаючи як святиню у спадщину поколінням.
До 75 річниці з Дня визволення Знам’янки від нациських загарбників учителі початкових класів Горб Л.В., Довгаленко Л. Г., Зикова Н. О., Теленкова Л. І. провели інформаційну хвилину «Нам не забути днів війни». Учні переглянули відеофільм про визволення нашого міста, здійснили віртуальну подорож до Міського краєзнавчого музею. Бібліотекар Резніченко О. О. розповіла дітям про книги, в яких описано події визволення нашого міста та прочитала уривків з них.
Нема такого міста чи села, гаю чи поля, де б не пролилася кров українських воїнів, де б не проявилась їх мужність і відвага. Більшість ветеранів уже відійшли в інший світ. Тож будемо вчити молоде покоління пам’ятати і шанувати подвиг наших воїнів.


 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар